Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت‌مدیره آکادمی اسکار در جدیدترین جلسه خود از تغییراتی در روند برگزاری این جوایز سینمایی از جمله تغییر نام شاخه بهترین فیلم خارجی خبر داد.

 در این جلسه که شب گذشته (سه‌شنبه) برگزار شد اعضای هیئت‌مدیره آکامی در نهایت تصمیم گرفتند نام شاخه بهترین فیلم خارجی جوایز سینمایی اسکار را به شاخه "بهترین فیلم بین‌المللی" تغییر دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر در نام این شاخه از جوایز سینمایی اسکار با تغییرات دیگری در قوانین از جمله فرآیند معرفی فیلم و یا الزامات واجد شرایط بودن برای حضور در این بخش همراه نخواهد بود. بهترین فیلم بین‌المللی همچنان به عنوان اثری تعریف می‌شود که در کشوری خارج از آمریکا با دیالوگ‌هایی عمدتاً غیرانگلیسی ساخته شده باشد و می‌تواند آثار انیمیشن و مستند را نیز شامل شود و در هر دوره نیز هر کشور می‌تواند یک فیلم به عنوان نماینده خود انتخاب کند.

«لری کارازوفسکی» رئیس شاخه بهترین فیلم بین‌المللی جوایز اسکار در این‌باره توضیح داد: متوجه شدیم که استفاده از عنوان "خارجی" در جامعه جهانی فیلمسازی قدیمی و منسوخ است و معتقدیم عنوان بهترین فیلم بین‌المللی ماهیت این شاخه از جوایز اسکار را بهتر نشان می‌دهد و موجب ترویج دیدگاهی مثبت و همه‌جانبه به فیلمسازی و هنر فیلم به عنوان یک تجربه جهانی می‌شود.

فهرست کوتاه نامزدهای شاخه بهترین فیلم بین‌المللی نیز به ۱۰ فیلم افزایش یافته است که شامل انتخاب ۷ فیلم در فاز اول توسط کمیته اسکار فیلم بین‌المللی و سه فیلم دیگر به انتخاب کمیته اجرایی شاخه بهترین فیلم بین‌المللی خواهد بود.

همچنین بر اساس تصمیم هیئت‌مدیره آکادمی اسکار، در شاخه بهترین فیلم کوتاه و بهترین اثر کوتاه انیمیشن، آثار می‌توانند تنها در یکی از دو شهر لس‌آنجلس و یا نیویورک اکران شوند تا بتوانند حائز شرایط رقابت در این شاخه‌ها شوند.

تعداد نامزدهای شاخه بهترین چهره‌پردازی نیز از ۳ به ۵ افزایش خواهد یافت و فهرست کوتاه نامزدهای این شاخه نیز شامل ۷ تا ۱۰ نامزد خواهد بود.

اما هیئت‌مدیره آکادمی اسکار در مهم‌ترین تصمیم خود فیلم‌هایی را که همزمان در سینما و رسانه‌های دیگر (نتفلیکس‌، آمازون و...) اکران می‌شوند همچنان واجد شرایط رقابت در جوایز سینمایی اسکار باقی گذاشت.

پس از صحبت‌های استیون اسپیلبرگ، از اعضای هیئت‌مدیره آکادمی در حمایت و دفاع از تجربه رفتن به سینما در مقایسه با استفاده از رسانه‌های سیال چون نتفلیکس، بسیاری گمان می‌کردند آکادمی اسکار در قوانین خود درباره واجد شرایط خواندن محصولات کمپانی‌هایی چون نتفلیکس تجدید نظر خواهد کرد.

جان بایلی، رئیس آکادمی اسکار در این باره توضیح داد: ما از اکران سینمایی به عنوان یکی از بخش‌های حیاتی سینما حمایت می‌کنیم و قوانین کنونی همچنان شامل شرط اکران در سینما برای واجد شرایط شناخته شدن است. ما قصد داریم بررسی عمیق‌تری بر روی آن‌چه در صنعت سینما در حال روی دادن است انجام دهیم و به بحث در این‌باره ادامه خواهیم داد.

نود و دومین دوره جوایز سینمایی اسکار در تاریخ ۹ فوریه ۲۰۲۰ (۲۰ بهمن) برگزار می‌شود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۱۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پانزدهمین نشست کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت برگزار شد

پانزدهمین نشست کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت با حضور اعضای کارگروه و تعدادی از دیگر از نمایندگان بخش‌های مرتبط با دستورکار «بررسی و تبادل نظر دربارت راهبرد صنعت نفت در حوزه تغییر اقلیم» در دفتر معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت برگزار شد. 

به گزارش شانا به نقل از دبیرخانه کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت، احمد اسدزاده، معاون وزیر نفت در امور بین‌الملل و بازرگانی در ابتدای این نشست که امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) برگزار شد، با اشاره به این‌که تغییر اقلیم و مقابله به آن موضوعی چند سویه شامل انرژی، محیط‌زیست و اقتصاد است، گفت: بخش‌های تخصصی وزارت نفت حسب وظیفه ذاتی خود این موضوع را تاکنون دنبال کرده‌اند، اما نیاز است که با مشارکت و همفکری همه ذی‌نفعان در صنعت نفت این موضوع که امروز در سطح جهانی در قالب مباحث و دستورکارهایی مانند دستیابی به خالص انتشار صفر، حذف سوخت‌های فسیلی و گذار به انرژی پاک مطرح می‌شود، با هماهنگی، انسجام، همگرایی و جدیت بیشتری دنبال شود. 

وی تأکید کرد: از این طریق و با ایجاد هم‌گرایی درون و بیرون دستگاهی می‌توان امیدوار بود که صنعت نفت ضمن عمل به تکالیف قانونی خود در این حوزه، بتواند در سطح بین‌المللی از فرصت‌ها استفاده کرده و گفتمان مبتنی بر شرایط و مقتضایات یک کشور نفتی را با هماهنگی دستگاه دیپلماسی کشور و همسو با مواضع کشورهای عضو اوپک را دنبال کند. 

در این نشست که نمایندگان بخش‌های معاونت برنامه‌ریزی، معاونت امور مهندسی پژوهش و فناوری، امور اوپک، مجامع و سازمان‌های بین‌المللی، اداره کل بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست، شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت، موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی، پژوهشگاه صنعت نفت، پارک علم و فناوری و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت حضور داشتند، دیدگاها و نظرات خود را برای ترسیم راهبرد، مواضع و سیاست‌های صنعت نفت برای رویارویی و مدیریت تغییر اقلیم در سطح داخلی و بین‌المللی مطرح کردند. 

همچنین مقرر شد که نشست‌های کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت و کمیته‌ کارشناسی آن به‌صورت مستمر و طبق جدول زمانی با رویکرد مشارکت حداکثری بخش‌های مرتبط صنعت نفت به‌منظور ترسیم راهبردها، برنامه‌ریزی و تعیین راه‌کارها درباره ‌موضوع‌هایی مانند کاهش انتشار، ارتقای کارایی انرژی، سازگاری صنعت نفت با تغییر اقلیم، فناوری‌های مورد نیاز از جمله فناوری جذب، ذخیره‌سازی کربن (CCS)، هیدروژن، تأمین مالی و رویکردهای بین‌المللی تشکیل شود.

شایان ذکر است که کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت به‌‎عنوان نخستین کارگروه تغییر اقلیمی دستگاهی از سال ۱۳۹۳ تشکیل شده است و تاکنون ۱۴ نشست کارگروه اصلی و ۴۰ جلسه کمیته‌ کارشناسی آن برگزار شده است. 

دیگر خبرها

  • پانزدهمین نشست کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت برگزار شد
  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • مصدومیت بهترین بازیکن خارجی لیگ بسکتبال
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند